Pakvis Mediation
Samen komen we eruitAnouk Pakvis uit Leeuwarden, Friesland. Mediator, jurist & conflictcoach 

Mijn naam is Anouk Schoorl-Pakvis. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen en woon in Friesland. Ik heb in 2015 mijn Hbo-rechten studie afgerond. Mijn ruime werkervaring ligt in de zakelijke dienstverlening.

Door mijn werk heb ik ervaren dat het zoeken naar verbinding meer zoden aan de dijk zet dan het zoeken naar tegenstellingen. Ik durf de vinger op de zere plek te leggen en doe dat met compassie en gepaste humor.

Ieder verhaal heeft minstens twee kanten. In mijn praktijk doe ik er alles aan om beide kanten te doorgronden en zo de partijen zo goed mogelijk te verbinden.

Mediator in Friesland

Mijn mediationopleiding (narratief) heb ik gevolgd bij Chris Bos & Partners in Groningen. Daar heb ik geleerd dat mediation meer is dan het ‘oplossen van een conflict’. Een conflict is een botsing van werkelijkheden. Ik help als narratief mediator om die werkelijkheden weer met elkaar in contact te brengen, ook al lijken ze soms onverenigbaar. Als er ruimte is voor elkaars verhaal, dan kan er ook weer met elkaar gesproken worden. Ik ben als registermediator aangesloten bij het ADR, dit Register certificeert wereldwijd ADR practitioners (arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars) & hun bedrijven en is 100% onafhankelijk. Als ADR practitioners voldoe ik aan de vereisten voor permanente opleiding, heb ik gedragsregels | procedure vereisten en val ik onder klacht- & tuchtrecht of geschiloplossing | arbitrage.

Pakvis Mediation is geschikt voor jong en oud, werknemers, werkgevers, burgers, (zaken)partners en families. Pakvis Mediation is aangesloten bij NMv, HM Hello Mediator en ADR International.

Kom je er niet uit en wil je de situatie op een goede manier afsluiten, of weer met elkaar verder kunnen? Neem dan contact met mij op. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn