Pakvis Mediation
Samen komen we eruit

Mediator, arbeidsmediator of echtscheidingsmediator in Leeuwarden   

Elk traject begint met een individueel intakegesprek. In dat intakegesprek kan iedere deelnemer zijn of haar verhaal doen en luister ik, zonder een oordeel te vellen. In dit gesprek bespreken we alle afspraken die in het traject van kracht zullen zijn. Vervolgens ligt de bal bij de deelnemers; zij bepalen welke onderwerpen aan bod moeten komen. Ik ben bemiddelaar, gespreks- en procesbegeleider en de kern van mijn aanpak ligt in de volgende drie punten:

  • de schuldvraag moet gepasseerd worden;
  • in de relatie, ook in haar veranderende vorm, zoeken we naar positieve aspecten;
  • er worden goede en concrete afspraken voor de toekomst met elkaar gemaakt.

We ronden het traject af met afspraken die op papier zijn gezet. Dat kan een vaststellingsovereenkomst zijn, een ouderschapsplan of een alternatieve afsprakenlijst. Deze afspraken worden door beide deelnemers gedragen. 

Mediation is geschikt voor verschillende soorten conflicten, denk hierbij aan een arbeidsmediator, het inzetten van een echtscheidingsmediator of bemiddeling tussen een burger en de overheid. Ik werk als bemiddelaar/mediator in Leeuwarden en omgeving. Heb je met spoed een mediator nodig of wil je weten waar ik je allemaal mee kan helpen? Neem dan vooral contact met mij op. 

Een traject kent gemiddeld vijf gesprekken, de deelnemers bepalen zelf hoeveel tijd er tussen de gesprekken zit. In overleg kan er gekozen worden voor pendelmediation als het echt niet lukt om met beide partijen aan tafel te zitten. Pakvis Mediation is aangesloten bij NMv, HM Hello Mediator en ADR International. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn