Pakvis Mediation
Samen komen we eruit

Op zoek naar een mediator of arbeidsrechtjurist voor interactieve lezingen?

Naast mijn werkzaamheden als mediator en jurist, ben ik ook in te huren voor congressen, gastlessen en studiebijeenkomsten. Ik geef interactieve en interessante lezingen over mijn werk als mediator en zorg ervoor dat deze lezingen altijd op maat gesneden zijn. Een lezing is immers een stuk beter te volgen en spreekt meer aan als het gaat om concrete voorbeelden uit de praktijk die direct zijn toe te passen. 

Mijn lezingen kenmerken zich door het interactieve karakter; geen voorgekauwd verhaal, maar een bijeenkomst met elkaar, waarin iedereen die zich gehoord wil voelen hier ook de kans voor krijgt. Er is ruimte voor dialoog, vragen, aanvullingen en inbreng van eigen ervaringen, voor iedereen die deel uitmaakt van deze bijeenkomst. 

Mediator in Friesland

Lijkt het je wat mij in te huren voor het geven van bijvoorbeeld een gastles op een (hoge)school in Friesland of omgeving? Neem dan vooral contact met mij op via het contactformulier op deze pagina. Ik maak graag samen met jou een plan voor een op maat gesneden lezing die voor alle betrokkenen bijzonder waardevol zal zijn!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn